Quantore

Kantoorartikelen voor iedereen


Quantore ‘Office/ial partner’ 100e Vierdaagse

Quantore verbindt zich graag aan De Vierdaagse en geeft daarmee invulling aan haar missie om de toegevoegde waarde van de zelfstandige kantoorvakhandel bij het grote publiek over het voetlicht te brengen.

Lees meer

Onze leden spreken een breed publiek aan, zorgen voor een bijzondere beleving en zijn er voor iedereen. Net als de Vierdaagse!

Quantore draagt als Office/ial partner zorg voor alle kantoorartikelen die gebruikt worden door de organisatie van De Vierdaagse. Je zult het Quantore logo ook op verschillende plekken op het Start-finishterrein en langs de wandelroutes terugvinden.

Terug

Wat doet Quantore?

Quantore Europe B.V. in Beuningen (GLD) is één van de grootste spelers op het gebied van kantoorartikelen. Ruim 450 zelfstandige kantoorvakhandelaren met zo’n 1.200 verkooppunten zijn bij de organisatie aangesloten.

Lees meer

Ook levert Quantore een uitgebreid kantoorassortiment aan partijen als Bruna, Primera, Blz., Libris en Sligro. Quantore heeft meer dan 22.000 artikelen in het assortiment. Alles wat je nodig hebt op kantoor, ligt in ons magazijn klaar voor verzending. Van schrijfwaren, kantoormachines en 3D-printers tot toiletpapier en Cup-a-Soup.

Quantore bestaat als coöperatie al bijna 100 jaar en vertegenwoordigt in die hoedanigheid de zelfstandige kantoorvakhandel in de Benelux. De zelfstandige kantoorvakhandel is een unieke partij met het beste assortiment kantoorartikelen en de beste service voor een prima prijs. In de winkel en online!

Terug

Vind je verkooppunt!

Voer je postcode in en vind een kantoorvakhandel bij jou in de buurt.

Uw dichtstbijzijnde verkooppunten: